‘Ciceron’/ Aktivitetet e kulturës që mund të ndiqni sot

20 Mars, 12:12

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni gjatë fundjavës  në Tiranë dhe disa qytete të vendit.

Kategori të tjera