‘Ciceron’/ Aktivitetet e kulturës që mund të ndiqni sot

26 Mars, 13:31

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni gjatë fundjavës në Tiranë dhe disa qytete të vendit.

Kategori të tjera