‘Ciceron’/ Kultura në një ‘klik’: ‘Folk Fest 2023’ në sheshin 'Skënderbej'! Komedia 'Çifti i hapur' me Suela Bakon dhe Romir Zallën te Eksperimentali

28 Nëntor 2023, 12:35

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni sot në Tiranë dhe disa qytete të vendit.