‘Ciceron’/ Kultura në një ‘klik’: Ish-kryeministri i Kosovës në Akademi si autor! Poezitë që u kthyen në hite pranë Katedrales Ortodokse! Çelet ekspozita ‘Vazhdë’

30 Nëntor 2023, 11:42

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni sot e nesër në Tiranë dhe disa qytete të vendit.