‘Ciceron’/ Kultura në një ‘klik’: Sot 70-vjetori i Operas! Në COD, artistët e vegjël kërcejnë për Pavarësinë! Finalizohet Festivali ‘Moisiu’

27 Nëntor 2023, 13:13

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni sot në Tiranë dhe disa qytete të vendit.