Ciceron, kultura në një ‘klik’: Suela Xhonuzi, në ‘Metropol’ shfaqja për fëmijë! Hervin Çuli me ‘Gjithçka rreth IV’! Korça ndez dritat e festave

2 Dhjetor 2023, 13:31

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni sot  e nesër në Tiranë dhe disa qytete të vendit.