‘Ciceron’/ Kultura në një ‘klik’: Teatri Kombëtar ju fton në “Shtëpinë e Zotit”! Majlida Rama në Shtëpinë Studio Kadare! Arie nga ‘Mrika’ te ‘Migjeni’

1 Dhjetor 2023, 13:29 | Përditesimi i fundit: 2023-12-01 14:17:57

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni sot në Tiranë dhe disa qytete të vendit.