'Ciceron'/ Kultura në një ‘klik’: ‘Tingujt e lirisë’, me këngë patriotike në Opera! Nga nesër, rikthehet ‘Mbreti Lir’ në Metropol

29 Nëntor 2023, 12:30

Art, kulturë dhe spektakël, në vijim, rubrika “Ciceron”, ju njeh me aktivitetet që mund të ndiqni sot e nesër në Tiranë dhe disa qytete të vendit.