Debati për filmat e diktaturës, Hoxha: Artistët u paguan nga sistemi, pastrim si me nazistët! Kumbaro: Ky është diktat! Punuam me pasion

18 Shtator, 17:11

Të konsideruar si mjeti më i fortë propagandistik, filmat e realizuar gjatë diktaturës, janë më të rrezikuarit nga filtri që synon të bëjë Parta Demokratike, përmes Projektligjit të Dekomunistizimit. Në mendime që ndahen, artistët e konsiderojnë këtë masë si ekstreme dhe absurde.

Kategori të tjera