Debati/Tri projektet e Akademisë, Gjinushi ‘shmanget’ seancës, Açka: S’ka fuqi të vijë?! Zhupa: Po hetohet për manipulim! Çne kryetari në krye të ‘Enciklopedisë’?

28 Mars 2023, 17:22

Me mungesën e kryetarit të Akademisë së Shkencave në Komisionin për Edukim  ku u diskutua për tri projektet madhore të institucionit, Deputetja Ina Zhupa shtroi 47 pyetje si dhe ngriti dyshime mbi manipulim zgjedhjesh në Akademi, si dhe në ecurinë e procesit të punës