Denoncimi i Zhupës: Në Sarandë shkolla mbyllet për rikonstruktim në mes të vitit shkollor! 1200 nxënës s’e dinë ku të shkojnë

2 Tetor, 12:05

Një shkollë në Sarandë me 1200 nxënës do të rikonstruktohet por sipas një denoncimi të deputetes së Partisë Demokratike Ina Zhupa, kjo do të bëhet ndërkohë që viti shkollor ka filluar dhe nxënësit ende nuk e dinë se ku do të shkojnë.

Kategori të tjera