Deri 2000 Euro për një fustan. Sa kushton sot mbrëmja e maturës? (21 qeshor 2023)

21 Qershor, 22:45 | Përditesimi i fundit: 2023-06-22 07:10:55

Emocione mature në Esencë me Ardi Borova, stilisten Lilo Shehu, dhe Emina Canko, maturante e Petro N Luarasi