Deti i Kuq/ Fregata gjermane shënjestron dronin amerikan

29 Shkurt, 15:02

Të hënën e kaluar, fregata gjermane ‘Hessen’ për pak sa nuk rrëzoi një dron amerikan për shkak të koordinimit të pamjaftueshëm midis misioneve të ndryshme ushtarake në Detin e Kuq dhe Jemen.