Dhjetra raketa të Hezbollahut nga Libani në drejtim të Izraelit: Momenti kur kapen nga sistemi i mbrojtjes ajrore

13 Prill, 23:41

Grupi i militantëve Hezbollah ka lëshuar dhjetra raketa Katyusha nga jugu i Libanit drejt Galileo, në veri të Izraelit. Sirenat janë aktivizuar në vendbanimet Dafna, Snir, Hagoshrim, Dan dhe në vendbanime të tjera.