Diana Çuli: Syri i “Big Brother” në diktaturë dhe pasioni i pashtershëm për të shkruarin (17 mars 2023)

17 Mars 2023, 20:03

Ajo i ka prekur të gjitha nga gazetaria tek politika dhe librat. Por kur është fjala për tu identifikuar preferon ta quajnë shkrimtare. Në fakt të shkruarit i ka dedikuar gjithë jetën e saj,pavarësisht se ka lëvruar gazetarinë hershëm dhe ka pasur një eksperiencë të shkurtër në politikë. Këtë herë në ‘Esencë’ erdhi në një rrëfim për jetën dhe karrierën shkrimtarja Diana Çuli.