Diana Kastrati: Kuvendi të ndihmojë, Arbërishtja në rrezik

20 Mars, 22:40

Gjatë seancës dëgjimore të mbajtur sot drejtorja e Qendrës së Publikimeve për Arbëreshët, Diana Kastrati, vuri theksin tek përpjekjet e bëra deri më tani për përhapjen e kulturës arbëreshe, dhe nevojën për të parë përmes politikave shtetërore arbërishten si gjuhë në rrezik.

Kategori të tjera