Diskutime e gjata në Kuvend bëjnë me ‘dhimbje koke’ deputetin e PS, kalon kohën duke luajtur lojëra në telefon

21 Mars, 14:58

Pas 5 muajsh kaos në Kuvendi i është rikthyer normalitetit. Seancat 5 minutëshe kanë marrë fund dhe i kanë lënë vendin diskutimeve me orë të gjatë për projektligjet.