Dita Botërore e Mjedisit, nis pastrimi i bregdetit në Vlorë! Nxënësit pastrojnë vijën liqenore të Fierzës! Rama: Gati për të pritur turistët

5 Qershor, 15:58

Dita Botërore e Mjedisit, i gjeti nxënësit e disa shkollave në qytetin e Vlorës dhe Kukës, në terren duike pastruar bregdetin dhe vijën liqenore të Fierzës. Për kryeministrin Edi Rama, tashmë gjithçka është gati për të pritur turistët.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha