Dita ndërkombëtare e muzeve, aktivitet në parkun e Apolonisë! Me qindra qytetarë vizitojnë muzeun arkeologjik

19 Maj, 21:22

Në Muzeun arkeologjik të Apolonisë në Fier me dhjetëra qytetarë të  grupmoshave të ndryshme u bënë pjesë e aktivitetit në ditën ndërkombëtare të muzeve, duke  shijuar tingujt e muzikës dhe performancat e të vegjëlve, pasi vetë synimi i kësaj dite është trashëgimimi i artit dhe kulturës kryesisht tek fëmijët e të rinjtë