DO PAGUHET MË PAK/ Si do përfitojnë shqiptarët nga pagesat me vendet e BE

14 Qershor, 21:11

Një pasdite intensive informative, ku për tre orë do të ndiqni direkt lajmin e fundit, aktualitetin e thelluar të ditës për ngjarje, fakte dhe histori. Informacione dhe zhvillime, intervista, analiza, biseda, këndvështrime, opinione dhe komente nga aktorë dhe faktorë të jetës politike, sociale, ekonomike, sferës rajonale e ndërkombëtare, të kulturës dhe të sportit. Të njohur dhe të panjohur që vijnë në logon e REPORT TV për realitetin dhe komunikimin e informacionit. Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit, ekskluzive, aktualitet, sociale, ekonomi, kulture, sport, lajme nga vendi rajoni dhe bota. Për më shumë vizitoni: http://shqiptarja.com dhe https://www.report-tv.al/home Subscribe to "Report TV" on YouTube Channel for NEWS and TV Shows HERE: https://www.youtube.com/channel/UCk_fYBSdzmwhZEDPG5L4ShQ?sub_confirmation=1 Like Report Tv on Facebook HERE: https://www.facebook.com/reporttval/ report-tv.al/home shqiptarja.com/home facebook.com/reporttval instagram.com/reporttv.al/?hl=en twitter.com/shqiptarjacom?lang=en https://www.instagram.com/shqiptarjacom/?hl=en #ReportTv #ReportTvLajme #studiolive #arbërhitaj