Dosjet/ Tri skenarët e Enver Hoxhës për të eliminuar ish-mbretin. Pse Zogu refuzoi marrëveshjen për bashkimin me Kosovën. Bello: E vërteta mbi 2.5 ton ar të vjedhur!

2 Shkurt, 16:18

Jo vetëm i përgjuar, por armiku numër një, i regjimit komunist dhe vetë diktatorit Enver Hoxha. Pas deklasifikimit të dosjeve, të pasqyruar në botimin e tij “Mbreti Zog dhe Fan Noli”, Hasan Bello, zbulon se si ish-Sigurimi e përndoqi ish-mbretin Zog, prej tetorit të ’45-ës, për të zbuluar veprimtarinë e tij të emigracionit politik e më gjerë, deri edhe për ta shfarosur atë.

Kategori të tjera