Drita jeshile e Gjermanisë për tanket Leopard dhe rëndësia e tyre në arenën e luftës! A do jenë pikë kthese në forcimin e Ukrainës?

23 Janar, 15:58

Gjermania jep dritën jeshile për furnizimin e Kievit me tanke Leopard, përmes vendeve të tjera. Tanket që janë shumë më të forta se ato sovjektike, pritet të dërgohen fillimisht nga Polonia. Ndërkohë Kremlni paralajmëron perëndimin se do të hakmerret ashpër, nëse furnizon Ukrainën me armë

Kategori të tjera