‘Dua t’i them kësaj k**e naziste se do vijmë dhe do të të vrasim’, politikani rus kërcënon ‘live’ gazetaren

7 Gusht, 22:07

RUSI- Vendimi i Putin për të hapur luftën me Ukrainën, duket se i ka “dhënë zemër” zyrtarëve atje të mendojnë se kanë të drejtën që t’i marrin jetën një njeriu që mendon ndryshe nga ato.

Kategori të tjera