Edhe pse në pension, 83-vjeçarja merr pjesë në gara, drejton një Lamborghini

29 Janar, 10:18

Sonya M. Heiniger është 83 vjeç dhe mund të shijojë pensionin në plazh. Por ajo ka zgjedhur diçka ndryshe nga pensionistët e tjerë, e cila vendosi të merrte pjesë në garat e makinave në Itali