Ekipet e shpëtimit në aeroportin e Stambollit, të githë gati për të ndihmuar

7 Shkurt, 16:55

Ekipet e shpëtimit nga e gjithë bota po mbërrijnë në aeroportin e Stambollit për të ndihmuar në përpjekjet e shpëtimit në zonat jugore të Turqisë që janë prekur më së shumti nga tërmeti.

Në pamje shihen me mijëra njerëz që janë në radhë për të kaluar sportelin dhe për të nisur misionin e tyre të ndihmës. Kujtojmë se deri tani raportohen më shumë se 5 mijë viktima dhe pritet që numri të rritet, ku sipas OBSH mund të shkoje deri në 20 mijë viktima

Kategori të tjera