Eklipsi diellor 2024 përmes syrit të NASA-s

8 Prill, 19:52

Këtë të hënë në Amerikën e Veriut do të ndodhë eklipsi i plotë i diellit, një fenomen i cili nuk ka ndodhur për shtatë vjet dhe astronomët thonë se nuk do të ndodhë më në dekada të tjera