‘Ekrani i artit’, nis festivali me filma e dokumentarë në Shkodër! Do ketë pjesëmarrje të artistëve nga Kosova

1 Qershor 2023, 17:03

Në Shkodër po zhvillohet festivali pesë-ditor, “Ekrani i Artit” me një përzgjedhje të shkëlqyer të filmave ndërkombëtarë, videove artistike dhe dokumentarëve.