Ekspozohen për herë të parë në muzeun e Korçës ikonat e afresket bizantine

1 Tetor, 20:39

7 ikona kishtare dhe 2 afreske janë ekspozuar për herë të parë në Muzeun Kombëtar të Artit Mesjetar në Korçë.

Kategori të tjera