Elbasan, punonjësi i bashkisë humbi jetën pasi u rrëzua nga vinçi, procedohet një drejtor dhe shpallet në kërkim përgjegjësi

20 Prill, 12:39

Një punonjës i bashkisë së Elbasanit humbi jetën teksa po riparonte llambat e ndriçimit në lagjen '5 maji' kur ra nga vinçi. Policia ka nisur hetimin për një drejtori në bashki dhe ka shpallur në kërkim një përgjegjës.