Elhaida Dani: Fitova 'The Voice of Italy' nga mbështetja e shqiptarëve

26 Maj, 13:02

Takimi i Ramës në pallatin e sportit në Busto Arsizio një lokalitet afër Milanos është konceptuar mes koncertit dhe fjalimeve.