Elvira Dones ‘Me fjalë të tjera’ në shtëpinë e Europës, shkrimtarja zbulon sekretet e letërsisë dhe pasionin për muzikën

31 Maj, 20:05

Instituti Italian i Kulturës organizoi këtë fillmjavë një takim me shkrimtaren Elvira Dones në Shtëpinë e Evropës. Autorja zbuloi disa nga sekretet e letërsisë së saj, ku foli edhe për pasionin për muzikën dhe gjuhët e huaja si dhe projektin e radhës.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha