'Eposi i Bjeshkëve të Lumës', libri me 60 legjenda botohet për herë të parë në shqip dhe anglisht! Palushi: Më e veçanta 'Tumja e Kajës’

13 Qershor, 17:13

Legjendat e krahinës së Lumës në Kukës janë përmbledhur në një libër shkruar nga Petrit Palushi. Po kështu libri është përkthyer në anglisht nga Hekuran Koka në mënyrë që t’i shërbeje turizmit historik.