Erdogan president i Turqisë për një mandat të tretë! Politikanë të ndryshëm në botë e përgëzojnë! Rama e Begaj: Miqësia mes dy vendeve tona do rritet

29 Maj 2023, 16:24

Pas rizgjedhjes së Recep Tayip Erdogan në krye të shtetit të Turqisë për një mandat të tretë si president, liderë të Evropës kanë shprehur urimet e tyre duke i shprehur edhe dëshirën për thellbimin e marrëvdhënieve mes vendeve të tyre dhe Turqisë.