Esencë - Ja çfarë më thonin turistët e huaj kur vinin në Shqipëri! Bujar Lybesha (02.06.2024)

2 Qershor, 21:02

Çuditë e turistëve të huaj në Shqipërinë moniste! Ja si i shoqëroja dhe çfarë më thonin ata shpesh. Histori të çuditshme tustësh në Shqipërinë e ngujuar në diktaturë! Përshtypje, kujtime, biseda dhe debate! I ftuar në Esencë Bujar Lybesha, ish udhërrëfyes i Albturist i cili flet për herë të pare për këtë çështje. Esencë, çdo të premte dhe të diel në ekranin e Report Tv në orën 21:00.