Fati e shpëtoi në ’97 në Shqipëri, vdes gazetari italian Franco di Mare

18 Maj, 16:32

Mes momenteve të tij më të rrezikshme, Franco di Mare gazetar i RAI-t kujtonte shpesh një episod të përjetuar në Shqipëri gjatë revoltave të 1997, që ai i ndiqte si i dërguar special: “U gjenda papritur në një konflikt të armatosur mes bandave rivale dhe një plumb më kaloi mbi kokë. Shpëtova vetëm se u ula për të marrë baterinë e telekamerës në çantë”