‘Fëmijët e trembur vrapojnë të largohen dhe policia rrethon vendin’, momenti kur autori i sulmit hynë në shkollë

25 Maj, 10:39

Në disa video të postuar në Facebook, duken pamjet e hyrjes së autorit të sulmit në shkollën fillore në Teksas, SHBA ku vdiqën 21 persona, 19 prej tyre fëmijë.

Ndërkohë që nxënësit e shkollës vrapojnë për t’u larguar, policia ka rrethuar vendin.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha