‘Festa e nonave’, panair me gatime tradicionale në Përmet

9 Gusht, 20:28

PËRMET- Kultura artizane dhe gatimet tradicionale nga duart e gjysheve, është ajo që solli për të tretin vit radhazi “Festivali i Nonave” në qytetin e vogël të luleve në Përmet.

Kategori të tjera