Fier/ Macja ngeli në majë të shtyllës elektrike, ja momenti i shpëtimit

25 Shkurt, 12:04

Krahas përballjes me zjarret, shërbimet zjarrfikëse të Fierit, u duhet tu vijnë  në ndihme dhe shpëtimit të kafshëve. I tillë ka qenë dhe rasti i sotëm , ku një mace ka mbetur në majë të një shtylle elektrike. Të zotët e maces lajmëruan shërbimin zjarrfikës të frikësuar se ajo mund të rrezikohet.