‘Fitoret kundër Moldavisë dhe Ishujve Faroe detyrim për kombëtaren’, Altin Rraklli: Ia dalim vetëm si grup

6 Qershor 2023, 15:38

Rraklli e vlerëson shumë Brojën, por thotë se Shqipëria gabon nëse bazohet te lojtarë individual.