‘Fjollë dashnie’, takimi poetik mbledh poetët e rinj në Lezhë, tinguj violine dhe poezi në gegnisht në takimin e Pllanës

5 Qershor, 16:15

Takimi poetik Kombëtar “Fjollë Dashnie” erdhi në edicionin e 4-të ku 35 poetë të rinj nga mbarë hapësira e trojeve shqiptare u bënë bashkë duke sjellë për publikun  krijimet e tyre letrare në gegnisht, mbajtur në Pllanë të Lezhës.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha