Flakë dhe tym pas tërmetit shkatërrues në Turqi, shpërthen tubacioni i gazit natyror

6 Shkurt, 08:20

Nga tërmeti shkatërrues në Turqi, ka shpërthyer zjarri në tubacionin e gazit natyror në fshatin Topbogazi të rrethit Kirikhan të Hatay.

Kategori të tjera