FNSH rikthehet në Vlorë, policia kontrolle për personat në kërkim dhe shtëpitë e barit

17 Mars, 21:47

FNSH rikthehet sërish në Vlorë. Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë po zhvillojnë kontrolle në akset nacionale të qytetit.

Kategori të tjera