Franca 6 netë në ‘flakë’, protestuesit nuk dorëzohen! Macron ‘i prerë’: Reforma e pensioneve do bëhet

22 Mars, 17:55

Francezët janë të zëmëruar dhe nuk po heqin dorë nga revolta e tyre kundër rritjes me 2 vjet të moshës së pensionit. Ndërkaq presidenti Macron deklaroi se nuk ka kthim pas në reformën e pensioneve që do të përmbyllet brenda vitit dhe po ndërmerret për interesa madhore të kombit.

Kategori të tjera