Franca e përfshirë nga protestat, Macron tenton të kalojë reformën e pensioneve duke shmangur parlamentin

17 Mars, 15:18

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron ka shmangur Parlamentin francez ditën e sotme dhe ka vendosur të shtyjë një projekt-ligjin jo shumë jopopullor të reformës së pensioneve që do të rriste moshën e daljes në pension nga 62 në 64 vjeç.

    Kategori të tjera