Franca tërhiqet nga bisedimet për mbrojtjen me Mbretërinë e Bashkuar, pas marrëveshjes së Britanisë me SHBA dhe Australinë

20 Shtator, 15:13

Ministrja e Mbrojtjes së Francës ka anuluar bisedimet me homologun e saj në Mbretërinë e Bashkuar pas mosmarrëveshjeve të krijuara pas nënshkrimit të një marrëveshjeje të re të sigurisë midis Britanisë, SHBA dhe Australisë.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha