Franca vendos pasaportën e COVID-19 për qasje në vende publike! Qytetarët krahasojnë Macron me Hitler

21 Korrik, 13:36

Pas rritjes së jashtëzakonshme të rasteve të reja me koronavirus, duke nisur nga dita e sotme në Francë hyn në fuqi një pasaportë e re shëndetësore. Francezët kështu duhet të tregojnë se janë vaksinuar, kanë test negativ apo janë shëruar nga COVID-19, në mënyrë që të mund të hyjnë në shumicën e kinemave dhe muzeve.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha