Francë/ Protestë kundër të djathtës ekstreme përpara zgjedhjeve parlamentare

16 Qershor, 10:03

Mijëra francezë marshuan në Paris dhe qytete anembanë Francës të shtunën për të protestuar kundër partisë së të djathës së skajshme, Bashkimi Kombëtar (RN) përpara zgjedhjeve të ardhshme për parlamentin francez.