Francezia Chantal Sauvain: 1971, ja si ishte Shqipëria dhe shqiptarët! Esencë-Report Tv

31 Mars, 22:21

Kujtimet e dy francezëve në Shqipërinë moniste, si i priti regjimi monist shqiptar, porositë, faktet, përse erdhën, kush i solli dhe cila ishte dashuria e tyre për Shqipërinë