FSHF prej muajsh ‘në ilegalitet’! Gjykata nuk regjistron sërish vendimmarrjet në ‘shtëpinë e futbollit’, Duka dhe drejtuesit e tjerë vijojnë detyrën dhe marrin vendime nul

29 Korrik, 16:26

Vijon saga e mos regjistrimit të Federatës Shqiptare të Futbollit, që prej Asamblesë së Mbajtur marsin e kaluar, e cila juridikisht nuk njihet nga Gjykata. Për shkak të shkeljeve shume të renda dhe të pakalueshme, gjykata nuk ka riregjistruar as sot vendimet e fundit të Federatës Shqiptare të Futbollit.

Kategori të tjera