Gabimet më të shpeshta që bëjnë gjatë grimit vajzat dhe gratë, ja si t’i shmangni

20 Janar 2023, 11:31

Grimi për vajzat dhe gratë është tepër i rëndësishëm. Por shpesh teknikat e përdorura mund të jenë të gabuara. Si duhet të jenë këto teknika për vajzat dhe gratë, që të shmangin gabimet gjatë grimit. Në një intervistë në emisionin “Rreze Dielli” grimieria Enxhi Kolndreu dha disa këshilla tepër të vlefshme.